Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2007 17:03

Земельних інспекторів затримали на хабарі

Головного спеціаліста Сколівського відділу земресурсів 30-річного Петра Верховинця та інспектора контролю за використанням земель у Львівській області Ярослава Савчина, 27 років, міліціонери затримали у холі адміністративного будинку Сколівської райадміністрації.

Посадовці саме взяли 1,3 тис. грн хабара з рук 32-річного Івана Винника та 35-річної Ольги Строган, які прихали з селища Славське Сколівського району. Минулого тижня інспектори перевіряли дотримання земельного законодавства на горі Тростян. Винник і Строган не мали документів на право користуватися землею. Верховинець і Савчин пообіцяли за 1,3 тис. грн не складати адміністративного протоколу.

— Нам відомо вже вісім таких випадків, — розповідає 32-річний Андрій Ванчак, прокурор міста Сколе. — Верховинець і Савчин перебувають за підпискою про невиїзд. Подальшу долю підприємців, які давали хабара, вирішуватимуть у ході слідства.

Зараз ви читаєте новину «Земельних інспекторів затримали на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути