понеділок, 14 травня 2007 07:07

Затримали контрабанди на рекордну суму

Побутову та комп"ютерну техніку загальною вартістю 14 млн грн затримали співробітники управління СБУ у Львівській області поблизу обласного центру.

— Це найбільша партія контрабанди, затримана на Львівщині, — розповідає прес-секретар обласного управління СБУ Володимир Кривошея. — Перевозили її в десяти фурах, із пломбами однієї з європейських країн. У документах вказано, що всередині будівельні матеріали для приватного підприємства в Київській області. Проте оперативники виявили у вантажівках запаковані плазмові телевізори, DVD-програвачі, домашні кінотеатри, флеш-карти.

Нині вирішують питання про порушення кримінальної справи. Після суду конфісковану техніку, очевидно, віддадуть у реалізацію, а виручені гроші підуть у скарбницю держави.

— СБУ часто затримує вантажівки з побутовою технікою, — каже Кривошея. — У листопаді минулого року піймали поляка, який намагався ввезти до України дев"ять тисяч мобільних телефонів на суму шість мільйонів гривень. Проте зазвичай затримують одну-дві фури, а тут — цілий караван.

Зараз ви читаєте новину «Затримали контрабанди на рекордну суму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі