субота, 04 жовтня 2008 07:05

Засудженим дарують класику та глянцеві журнали

У середу до Бережанської виховної колонії на Тернопільщині привезли понад 1 тис. книг.

— Ми часто проводимо тренінги та консультації психологів у тюрмах. Були якось у жіночій виправно-трудовій колонії в Добриводах Збаразького району. Побачили, що там інформаційний голод, книжок мало. Вирішили їх збирати, — розповідає заступник директора Тернопільського обласного центру соціальних служб для сім"ї, дітей і молоді Наталія Ковалок, 40 років. — Люди охоче відгукнулися на цю акцію. У серпні ми вже завезли літературу до Добриводів, тепер відвідали Бережани.

Активними були жителі Тернопільського, Лановецького, Чортківського районів і міста Тернопіль.

— Це переважно люди старшого покоління. Бували випадки, що просто дзвонили та просили: заберіть, бо самі стільки не донесемо, — продовжує Наталія Петрівна. — Дарували класику на зразок Ремарка чи "Овода" Етель Войнич. Були й глянцеві журнали.

У найближчі місяці книжки повезуть до чоловічої колонії в Копичинцях Гусятинського району. Охочі подарувати літературу в"язням можуть звертатися за тел. 8 (0352) 52 58 93.

Зараз ви читаєте новину «Засудженим дарують класику та глянцеві журнали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі