понеділок, 04 червня 2007 07:17

Засуджений убивця намагався перескочити паркан колонії

27-річний Леонід, засуджений за убивство, спробував утекти із Маневицької колонії суворого режиму у Волинській області. Близько восьмої ранку чоловік видерся на паркан, але спрацювала сигналізація.

— Засуджений поранив руки й ноги — порізав об колючий дріт, — каже начальник Олександр Макарчук, 40 років. — Та й не утік би: у колонії кілька стін-кордонів, а охорона вже стріляла з автоматів у повітря.

Остання невдала втеча з Маневицької колонії суворого режиму трапилася 1995 року — двоє в"язнів скористалися недбалістю сторожі. Утікачів проте затримали того самого дня, а охоронців покарали звільненням зі служби.

У Маневицькій колонії вбивця Леонід перебуває шість років, на волю мав вийти 2015-го. До позбавлення волі на строк 14 років і два місяці його засудив Івано-Франківський обласний суд. Деякий час засуджений лікував психічний розлад у Вольнянську Запорізької області.

Зараз ви читаєте новину «Засуджений убивця намагався перескочити паркан колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі