середа, 01 серпня 2007 07:00

Заради побачення Роман Сікачевський збрехав міліції про бомбу

32-річного львів"янина Романа Сікачевського затримали працівники Шевченківського райвідділу міліції. Чоловік телефоном повідомив, що лікарня швидкої медичної допомоги на вулиці Миколайчука замінована.

Зранку 24 липня Роман пішов до лікарні провідати свою подругу Юлію. Медики не пустили його в палату гінекологічного відділення. Ображений Сікачевський зателефонував на "02" і повідомив про міну в дев"ятиповерховій лікарні. До шпиталю терміново виїхали працівники вибухово-технічної служби.

— Під час огляду приміщень лікарні та прилеглих територій вибухових пристроїв не виявили, — розповідає інспектор ЦГЗ обласної міліції Ольга Детюк. — Міліціонери тим часом затримали нетверезого молодика, який уважно спостерігав за роботою правоохоронців. На допиті він зізнався, що намагався випровадити медперсонал із лікарні, тому й збрехав про бомбу. Казав, що дуже хотів побачити свою кохану.

Проти Романа порушили кримінальну справу за неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян. За такі дії його можуть посадити на три роки.

Зараз ви читаєте новину «Заради побачення Роман Сікачевський збрехав міліції про бомбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі