середа, 20 лютого 2008 07:02

Запрацює найбільший виставковий центр Галичини

Відкриття спеціалізованого виставкового центру "Лемберг" на вулиці Богдана Хмельницького у Львові заплановано на кінець лютого. Його загальна площа становитиме 10 тис. кв. м.

Під комплекс переобладнали колишні корпуси заводу "Прикарпатпромарматура".

— У Західному регіоні це найбільший виставковий центр, — розповідає Галина Потабенко, представник "Лембергу". — Тут можна буде проводити національні та міжнародні конференції, форуми, фестивалі, концерти та шоу.

Раніше для подібних заходів у Львові підприємцям доводилося орендувати спортивний комплекс "Спартак" або Палац мистецтв. Виставкових площ бракувало. Поблизу центру запрацюють паркінг, ресторани та склади.

— У нас, окрім закритих експозиційних площ, є відкритий майданчик, — додає Потабенко. — На початку червня тут проходитиме автомобільна виставка. Буде зручно презентувати великі машини та автобуси.

Першим у "Лемберзі" пройде Міжнародний форум "Україна: відпочинок, індустрія гостинності 2008", що об"єднає кілька спеціалізованих виставок.

Зараз ви читаєте новину «Запрацює найбільший виставковий центр Галичини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі