четвер, 20 листопада 2008 19:41

Замок на кермовий вал ставлять за 15 хвилин

Львів"янин Сергій Коротич, 23 роки, на авторинку на вул. Зеленій придбав замок на кермовий вал "Гарант" для "ланоса". Власноруч ставити пристрій на автомобіль боявся.

— То така велика клиноподібна болванка, яка ставиться внизу рульового кардана, між педалями або вище. Про неї можна сказати — дешево й сердито, — сміється Коротич. — Він коштує недорого, а користь від нього істотна. Є тільки один недолік, незручний у користуванні. Потрібно кожен раз лізти під кермо. Але краще витратити 30–40 секунд на те, аби його замкнути, аніж потім дзвонити в міліцію й повідомляти про угон.

За систему безпеки він заплатив $100. "Гарант" встановлюють на кожному автосервісі. Майстер за 15-хвилинну роботу візьме 20–30 грн.

— Не дуже розбираюся в машинах, тому попросив, аби продавець мені його одразу встановив. Та й на безпеці не зекономиш, — додає Сергій. — Тепер вже звик до "Гаранту". Жодного дискомфорту від постійної трати часу на закривання замка не відчуваю. Одного разу вибіг з машини купити цигарки в кіоску. Повернувся, а кермо вже заблоковане. А я й не помітив, як закрив.

Зараз ви читаєте новину «Замок на кермовий вал ставлять за 15 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі