понеділок, 19 лютого 2007 17:05

В"язнів-утікачів упіймали

12 лютого із виправного центру в селі Тростянець Долинського району Прикарпаття втекли троє ув"язнених. 55-річний Богдан Поважник із Калуша відбував покарання за зґвалтування, 26-річний Роман Шадрін із Криму — за крадіжку, а 22-річний Іван Хмель із Львщини — за бійку.

Шадріна та Поважника перевели із в"язниці до виправного центру за хорошу поведінку. Хмель із умовним покаранням попросився до Тростянця сам.

— Виправний центр — це не колонія, а заклад відкритого типу, — каже начальник облуправління Держдепартаменту з питань виконання покарань Степан Підручний, 42 роки. — Ув"язнені працювали на Калуському хлібокомбінаті, втекли після перерви на обід.

Шадріна і Хмеля міліціонери затримали 18 лютого в родичів останнього на Львівщині. Поважник до понеділка переховувався у рідному Калуші. Проти втікачів порушили нову кримінальну справу. Через рік-два усіх трьох мали звільнити.

Зараз ви читаєте новину «В"язнів-утікачів упіймали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі