середа, 05 грудня 2007 07:00

В"ячеслав Харлампович підірвався на снаряді

У неділю поховали жителя міста Ковель, що у Волинській області, В"ячеслава Харламповича, 35 років. Чоловік підірвався, коли намагався розпиляти "болгаркою" головку артилерійського снаряда. Його товаришу Вікторові Йовику, 33 роки, вибухом відірвало ноги та руку, обпекло обличчя. Чоловіки за допомогою металошукачів знаходили снаряди і здавали їх скупникам кольорових металів.

— Снаряд чоловіки знайшли поблизу села Нові Кошари, переховували його в кількох місцях. Потім вирішили розпиляти у дворі свого приятеля, — каже керівник прес-служби обласного управління МНС Володимир Нестеров. — Господар обійстя дивом не постраждав — він якраз пішов до хати.

У господарстві В"ячеслава Харламповича правоохоронці вилучили 31 кг пороху, понад сотню снарядів, мінометних мін, патронів і зброю часів Другої світової. Під час обшуку в оселі брата загиблого, Олександра Харламповича, знайшли 32 кг пороху, мінометні міни та гільзи до патронів.

У Харламповича залишилося двоє неповнолітніх дітей.

Зараз ви читаєте новину «В"ячеслав Харлампович підірвався на снаряді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі