середа, 03 вересня 2008 07:01

Володимира Манчура вбив рідний дядько

У селі Вовчківці Снятинського району Івано-Франківщини на місцевому цвинтарі поховали 28-річного Володимира Манчура. Його вбив рідний дядько Іван Манійлик, 35 років.

— Володя був дуже хороший хлопець, ніколи нікому не відмовив у допомозі, — розказує місцева жителька Людмила Харпун, 35 років. — А з Іваном вони наче товаришами були, всім ділилися.

Іван Манійлик — рідний брат матері Манчура. Із дружиною виховує п"ятеро дітей. Кажуть, чоловік випиває і має психічні розлади. Із племінником товаришували. Часто з сім"єю гостювали у нього.

У суботу після кількох випитих чарок між чоловіками виникла суперечка через нерозділене майно. У запалі Манійлик схопив кухонного ножа і встромив у шию Володимирові. Поранений помер на місці. Швидку і міліцію викликав 74-річний Олексій Манійлик. Але рятувати вже не було кого.

Володимира Манчура поховали у вівторок. Іван проходить експертизу на адекватність поведінки. Якщо виявиться, що чоловік психічно нездоровий, його не судитимуть.

Зараз ви читаєте новину «Володимира Манчура вбив рідний дядько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі