середа, 10 жовтня 2007 07:04

Володимира Бедзвіна з віолончеллю підвісили на гаках

Автор: фото: Віталій Грабар
  21-річного студента Володимира Ліщишина зі Львова підвішують на чотирьох гаках під час фестивалю ”Гіпер-тату-2007”. Гаки без знеболювання запихали під шкіру на плечах
21-річного студента Володимира Ліщишина зі Львова підвішують на чотирьох гаках під час фестивалю ”Гіпер-тату-2007”. Гаки без знеболювання запихали під шкіру на плечах

Два дні у львівському нічному клубі "Романтик" тривав Міжнародний фестиваль "Гіпер-тату-2007". Півтисячі майстрів татуювання та пірсингу з"їхалися з усієї України, Європи та США.

У залі дзижчать татуювальні машинки, чути зойки та приглушені крики, безперервно грає музика. 27-річний Юрій Асавлюк із Вінниці після 30 год. роботи закінчує "Воскресіння" на тілі Наталії Калашнікової. Малюнок починається на правому боці дівчини і сягає коліна.

— Зробив його за чотири сеанси по 5–6 годин, — каже майстер. — Якщо це маленьке татуювання, то нанесення витримає кожен, а якщо велике, то я роблю за кілька підходів.

За словами Юрія, нині популярні різні малюнки: ієрогліфи, рослини, комахи, квіти. Ціни коливаються від 200 грн до кількох тисяч доларів. Буває, клієнт хоче тату на все тіло. Під"їжджає до салону й залишає за роботу авто.

За "Воскресіння" Асавлюк отримав дві нагороди — "Тату фестивалю" та "Чорно-біле тату".

На фестивалі донецькі майстри пірсингу демонстрували екстремальне шоу "підвішування". На сцені встановили крісло, яке нагадує стоматологічне. У ньому вмощується 21-річний студент університету "Львівська політехніка" Володимир Ліщишин. Майстри-пірсингісти проколюють хлопцеві шкіру на плечах і встромлюють чотири гаки. Їх чіпляють на перекладину, яку опустили зі стелі. Перекладина з юнаком піднімається вгору.

Володимир Ліщишин висів над сценою півтори хвилини.

— Я вперше побачив таке шоу й одразу захотів стати учасником, — розповідає він. — Проколи робили без знеболювання, але це було не боляче. Через тиждень-другий заживуть, а шрами невеликі будуть.

Після Ліщишина майстри підвісили 19-річного луганчанина Володимира Бедзвіна. Йому подали віолончель. Хлопець зумів награти на інструменті сумну мелодію. Однак майстри його швидко опустили. У Володимира місця проколів почали кровити.

Зараз ви читаєте новину «Володимира Бедзвіна з віолончеллю підвісили на гаках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі