вівторок, 12 серпня 2008 07:08

Володимира Акулого побили на замовлення доньки

Рівнянин Володимир Акулий, 52 роки, помер від побиття, яке замовила донька. Минулого тижня його тіло знайшли у власній квартирі на вул. Князя Романа.

29-річна Ольга Матчукова жила окремо від батька. Час од часу приходила провідувати. Працювала перукаркою у салоні краси.

Жінка запевняє, що батько часто її бив і лаяв. А квартиру вирішив переписати на брата. Щоби помститися, Ольга замовила побиття батька. Виконавців знайшла біля батьківської оселі. Біля переходу на вул. Черняка стояли чотири чоловіки віком до 20 років. Ті спершу відмовлялися. Однак жінка дала їм 75 грн на закуску та пляшку горілки. Після цього компанія подалася на квартиру. Ольга відкрила двері своїм ключем і пропустила чоловіків у квартиру. Вони схопили господаря і прив"язали мотузкою до радіатора. Щоб сусіди не почули криків, закрили рота. Чоловіка довго били ногами. Донька стрибала на животі батька. Коли той затих, нападники злякалися і втекли. Ольга залишилася з трупом.

— Вона сама зранку подзвонила в міліцію. Сказала, що зайшла в гості до батька і наштовхнулася на тіло, — розповідає прокурор Рівного Віктор Мидловець, 49 років. — Але слідчі не повірили. У жінки не було алібі. Сусіди підтвердили, що бачили її у той день біля квартири батька.

Володимир Акулий помер від внутрішньої кровотечі. Нападники ушкодили йому кишківник.

Зараз ви читаєте новину «Володимира Акулого побили на замовлення доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі