неділя, 11 березня 2007 17:30

Володимир Томашевський утопився

50-річний Володимир Томашевський із села Карпилівка Сарненського району Рівненської області загинув на переправі через річку Случ.

Зранку 6 березня чоловік повертався додому із сусіднього села Люхча. Щоби скоротити шлях на 30 км, вирішив переїхати ріку по насипаній дамбі.

— Дамба невисока, не більше метра. Але, як на гріх, вода у руслі сильно піднялася. Хоч весною Случ завжди розливається. Напевно, коняка злякався чогось і зіскочив з дамби, — припускає сільський голова Люхчі Василь Сосюк, 46 років. — Володимир випав із воза й пішов під кригу. На хвильку винирнув, гукав на поміч. Там з метрів двісті на горбочку наші люди стояли. Доки добігли, чоловік уже зник під водою. У тому місці сильна течія, Володимира затягнуло у вир. Добровільні рятувальники ледве самі не потонули.

Тіло загиблого шукатимуть, коли зійде лід. Зараз пускати у Случ водолазів небезпечно.

Один із чоловіків кинувся до коня і встиг перерубати прив"язь. Кінь уперся копитами і виліз на берег, а віз залишився стояти біля дамби.

Урятованого коня селяни передали дружині Володимира, 51-річній Надії.

Томашевський до пенсії працював залізничником, звільнився через інвалідність. Його донька з чоловіком переїхали до Вінницької області, а син працює лісничим у Клесові Сарненського району.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Томашевський утопився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі