неділя, 25 лютого 2007 16:17

Володимир Кравець розбився на машині

О пів на восьму ранку на проспекті Шевченка в Червонограді на Львівщині загинули водій автомобіля ВАЗ 21063 Володимир Кравець, 24 роки, та його 29-річний пасажир Роман Колявець. Володимир не впорався із керуванням і в"їхав у залізобетонний стовп. Іще одна пасажирка — 24-річна Наталія — в лікарні з переломами обох стегон.

— Машину розчавило, як бляшанку. Аби витягти тіла, довелося розрізати дах, — розповідає 23-річна Сніжана, мешканка сусіднього будинку. — Це місце вважають проклятим. Того дня було саме 40 днів, як тут розбився молодий хлопець зі Сокальщини. А ще кілька років тому поряд підрізали студента.

Водій працював інструктором технічної служби Чопського прикордонного загону.

— Він сім років прослужив прикордонником, — каже Тетяна Герасимчук, 30 років, із Західного регіонального управління прикордонної служби. — Минулого тижня взяв відпустку і поїхав до рідного села Корчів Сокальського району. Роман, також колишній військовослужбовець, мешкав у сусідній Стоївці. Того ранку попросив підвезти його на роботу.

У покійного залишилися 25-річна дружина Наталя і син Олександр, 4 роки. Жителі Червонограда попросили, щоби місце аварії освятили.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кравець розбився на машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі