субота, 04 жовтня 2008 07:00

Володимир Качмарик хворів на діабет

Зранку 30 вересня у львівській багатоповерхівці на вул. Грінченка, 19 пролунав постріл. У квартирі N48 знайшли тіло 54-річного Володимира Качмарика. Чоловік вистрелив собі у підборіддя із гладкоствольної рушниці 1990 року випуску.

Володимир 25 років пропрацював у міліції, десять років тому вийшов на пенсію. Йому присвоїли звання ветерана міліцейської служби.

Лікувався від цукрового діабету, скаржився на біль у ногах. Нещодавно медики повідомили, що у нього почалася гангрена. Радили ампутувати ногу.

У суботу пенсіонера до будинку підвезли товариші машиною. Друзям він сказав, що має забрати деякі речі. Удома залишився наодинці.

— Нас ця новина шокувала, — говорить 57-річна сусідка. Називатиcя не хоче. — Володимира знали як доброзичливого та щирого. Він завжди намагався щось зробити для людей. Щороку озеленював вулицю. Любив красу та чистоту. Нещодавно у своїй квартирі змінив вікна на пластикові. Старі планував установити на сходовій клітці в будинку.

У Качмарика залишилися 51-річна дружина та 19-річний син. Ганна Миколаївна працює в медичному коледжі "Монада". Степан повернувся зі строкової служби в армії. Планував вступити до вищого навчального закладу.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Качмарик хворів на діабет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі