середа, 01 серпня 2007 07:00

Володимир Дудніков розбив викрадений "опель"

28-річного Володимира Дуднікова із села Добривода Радивилівського району Рівненської області заарештували за розбійний напад. Минулої п"ятниці чоловік викрав автомобіль і потрапив в автокатастрофу.

38-річний лікар-анестезіолог Віталій Кундеус із Рівного гостював у батьків у селі Гранівки Радивилівського району, а ввечері приїхав "опелем" у кафе "Зустріч" у сусідньому селищі Козин. Коли вийшов із машини, Дудніков приставив йому ніж до горла і пригрозив розправою. Потім кілька разів ударив лікаря по обличчю. Кундеус вирвався і втік у кафе.

— За нападом спостерігали кілька десятків людей, але ніхто не допоміг Віталієві, — розповідає 31-річний начальник Радивилівського райвідділу міліції Віталій Чубаєвський. — Володимир сів у машину і виїхав на головну дорогу у бік Дубна.

Віталій тим часом викликав міліцію. Патруль ДАІ спробував зупинити Дуднікова на в"їзді у Дубнівський район. Але водій проскочив на великій швидкості і врізався у металеву загорожу. Після удару машина злетіла у кювет.

Розтрощений "опель" ремонту не підлягає. Володимира патрульні витягнули з автомобіля живісінького і без жодної подряпини. За розбійний напад Дуднікову загрожує до семи років ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Дудніков розбив викрадений "опель"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі