субота, 31 травня 2008 07:13

Водіїв-жінок грабували на світлофорах

Кілька місяців поспіль міліціонери міста Івано-Франківськ намагалася затримати грабіжників. Вони тероризували водіїв на світлофорах.

23-річного Василя Вавчука затримали після того, як він пограбував жінку на вул. Пасічній. Коли червоне світло світлофора перемкнулося на жовте, чоловік відчинив передні дверцята автомобіля, схопив сумочку, що лежала на сидінні й почав тікати. Але на місці злочину його затримали міліціонери.

— Зловмисники знали, що жінки не бігтимуть за грабіжниками, бо, як загориться зелене світло, водії почнуть сигналити, — розповідає "ГПУ" Василь Гультайчук із прес-служби УМВС в Івано-Франківській області. — Та й викрадачі звикли, що жінки свої сумочки тримають переважно на передніх сидіннях.

Грабіжник родом зі Львова. До Івано-Франківська приїжджав із друзями. Кожен діяв на своїй "точці".  За місяць від "світлофорних" грабіжників постраждали сім жінок. Міліція поки що затримала одного зловмисника.

Зараз ви читаєте новину «Водіїв-жінок грабували на світлофорах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі