четвер, 18 вересня 2008 07:14

Водій "жигулів" не помітив у темряві підводи

Близько 21.00 у суботу, 13 вересня, 48-річний Богдан Матьо їхав фірою селом Іванівка Теребовлянського району Тернопільщини. Зненацька ззаду в фіру на повній швидкості врізався синій ВАЗ-21013.

Матьо відвозив до сусіднього села Лозівка 42-річного Ігоря Зелінка. Майстер циклював у нього підлогу. Водій "жигулів", Андрій Костельнюк, 28 років, разом із 39-річним Володимиром Сеньківим поспішали до Говилова.

— На підводі не було світловідбивачів, без них у темну пору доби фіру просто не видно, — розповідає старший інспектор обласної державтоінспекції Микола Лецкалюк. — Навесні та восени часто трапляються такі аварії. Фірмани, водії сівалок і культиваторів працюють на полях допізна, а потім їдуть у сутінках без габаритів.

Від удару чоловіків із підводи розкидало в різні боки. Ігор Зелінко від отриманих травм загинув на місці події. Богдан Матьо скотився в рів. У нього закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійні рани голови та обличчя. Із таким же діагнозом шпиталізували й пасажира "жигулів". Водій автомобіля не постраждав.

— Машина з такою силою врізалася у фіру, що аж дошка від воза відірвалася й коня наскрізь пробила, — каже землевпорядник Іванківської сільради Тарас Вівчар, 46 років.

Ігоря Зелінку поховали в понеділок, 15 вересня. У нього залишилося двоє дітей — 14-річна донька Марійка та син Павло, 4 роки. Удова Надія працює в хірургічному відділенні районної лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Водій "жигулів" не помітив у темряві підводи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі