середа, 30 січня 2008 07:10

Водій вибив скло в патрульній машині

У понеділок уночі рівненські даїшники зупинили 35-річного Богдана Денича з селища Квасилів Рівненського району. Чоловік їхав обласним центром на "мерседесі" й не пропустив інший автомобіль.

— Видно було, що людина нетвереза, — каже 30-річна Інна Березовська, старший інспектор обласного управління ДАІ. — Патруль подав знак зупинитись. Водій почав тікати вулицею Дорошенка.

Щоб заховатися, заїхав у темний двір біля будинків.

Коли правоохоронці попросили водія вийти з авто, він вилаявся. Пройти тест на алкоголь відмовився. Коли ж він усе-таки вийшов з авто, то вибив ногою заднє скло в патрульній машині.

Щоб утихомирити хулігана, інспектори викликали "Беркут". П"яний водій розмахував руками й ногами, пробував ударити міліціонерів в обличчя. Однак його скрутили й відвезли до райвідділу.

За словами даїшників, п"яних за кермом побільшало. Лише з початку року в області зафіксували 642 водії напідпитку.

— Буває і не таке, — згадує Інна Березовська. — Торік у Рівному зупинили 26-річного менеджера супермаркету. Він був п"яний, тож авто забрали на штрафмайданчик. А за півгодини знову попався — узяв машину в знайомого.

Зараз ви читаєте новину «Водій вибив скло в патрульній машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі