вівторок, 08 травня 2007 07:08

Водій покинув джип і пасажирів на місці аварії

Уночі 4 травня 34-річний львів"янин Роман перекинувся на позашляховику "Ауді-Q7" на дорозі поблизу села Віжомля Яворівського району Львівської області. В аварії загинула 18-річна пасажирка Наталія Стадник.

Десь о першій годині в п"ятницю Роман підвозив додому двох 17-річних учениць 11 класу Середкевичівської середньої школи Ольгу Забронську та Іванну Вах. Поруч із водієм сиділа Наталія Стадник. Якоїсь миті чоловік втратив контроль над керуванням машиною, з"їхав у кювет і перекинувся. Виліз із побитого джипа й утік. Наталія вже була мертва.

"Швидку" на місце аварії викликали водії зустрічних машин. Школярок доправили до травматологічного відділення Новояворівської райлікарні. Дівчата отримали незначні ушкодження, тому за кілька годин їх відпустили.

— На місці пригоди водій залишив машину з документами, — розповідає начальник Яворівського райвідділу міліції Денис Гусашвілі. — А наступного ранку чоловік сам з"явився у відділ і в усьому зізнався.

Експертиза встановлює, чи керував Роман автомобілем у нетверезому стані. Чоловіка відпустили на підписку про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «Водій покинув джип і пасажирів на місці аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі