четвер, 22 травня 2008 07:05

Водій побив пішоходів на переході

На околиці Луцька водій "жигулів" побив на пішохідному переході 47-річного Миколу Грачука, його дружину Тетяну, сина та невістку. Нетверезий 22-річний Вадим помстився людям за те, що мало не збив їх.

Пригода сталася ввечері на вул. Рівненській. Подружжя Грачуків із сином і невісткою переходили дорогу на "зебрі". Раптом повз них проїхав легковик. Машина мало не зачепила пішоходів. За кілька метрів авто зупинилося. Із нього вийшов  Вадим. Із "монтировкою" накинувся на сім"ю. Почав битися з Грачуком. Із салону авто на допомогу водієві вибігли два пасажири.

— Експертиза засвідчила, що водій був нетверезий. Затримані й двоє пасажирів, які шарпали дружину і невістку потерпілого, — каже слідчий Луцького міськвідділу міліції Олег Степанюк, 36 років.

Потерпілі звернулися до лікарні. Миколу Грачука із сином шпиталізували із забоями. Водієві авто загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Водій побив пішоходів на переході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі