субота, 23 серпня 2008 07:01

Водій маршрутки прийняв пологи

31-річна Марія Кобзар із села Топільне Рожищенського району Волині охрестила свою новонароджену доньку, яка з"явилася на світ у маршрутному таксі Луцьк–Ольганівка.

Уранці Марія вирушила в жіночу консультацію до міста Луцька. Хотіла дізнатися стать дитини. Жінка була на 37-му тижні вагітності.

У мікроавтобусі відчула біль. У селі Красне вийшла на зупинці й пересіла в маршрутку, яка їхала на Топільне. У салоні в Марії почалися пологи. Їх приймав водій Валдіс Ліздікс. Породіллю із донькою чоловік доправив у пологове відділення Рожищенської райлікарні.

— За вісім років роботи водієм таке трапилося вперше,— розповідає Ліздікс. — Із маршрутки вийшли всі пасажири. Приймати пологи було не складно. У мене самого три сини ростуть.

Новонароджена важила 3 кг, зріст — 50 см. За три доби жінку із немовлям виписали додому. Ліздіксові пропонували стати хрещеним батьком, та він відмовився. Мовляв, українська церква не дозволяє, аби дитину до хреста тримав католик.

У Марії Кобзар це третя дитина.

Зараз ви читаєте новину «Водій маршрутки прийняв пологи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі