середа, 18 липня 2007 07:00

Внук проштирхнув бабусю вилами

22-річний Віктор Ласло з міста Свалява на Закарпатті убив свою 78-річну бабусю Ганну. Парубок спершу проштирхнув її виделкою, потім ножем і вилами.

— Про зникнення бабці заявила онука Антоніна, — розповідає співробітник ЦЗГ обласного управління міліції Михайло Пискач. — Дівчина якраз повернулася з навчання з сусіднього міста Мукачеве і не знайшла бабусю вдома. Труп жінки міліціонери виявили у підвалі. На тілі небіжчиці видно було колото-різані рани, а голова була обпеченою. Невдовзі міліціонери затримали підозрюваного у вбивстві онука Віктора. Хлопець ховався в сусідньому селі — ночував на полі в стозі сіна.

Антоніна та Віктор мешкали з бабусею Ганною. Їхній батько трагічно загинув 2006-го, а мати вже давно проживає з іншим чоловіком. Віктор перебивався тимчасовими підробітками в Сваляві. Усі гроші пропивав. За це старенька сварила внука. Віктор на бабусині повчання відповідав кулаками.

Того дня бабця Ганна намагалася вигнати п"яного внука з хати. Парубок вдарив бабусю по голові, а потім вхопив за ноги і поволік до підвалу. Там Віктор встромив у ще живу жінку виделку та кухонного ножа. Потім ударив вилами. На голову бабусі натягнув целофановий мішок і підпалив.

Зараз ви читаєте новину «Внук проштирхнув бабусю вилами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі