вівторок, 27 листопада 2007 07:09

Віталія Шкрубу прибило стіною

За місяць після одруження 20-річного Віталія Шкрубу з села Зелене Володимирецького району Рівненської області розчавило залізобетонною стіною, коли він розбирав стару хату.

— Не пощастило молодій. Тільки-но весілля — вже чоловіка ховати треба, — говорить 33-річний Віктор Верешко, землевпорядник Красносільської сільради. — Незадовго до смерті Вітя в мене план взяв — пригледів шматок землі, хотів здивувати дружину. Вона не з нашого села, приїхала з Довговолі.

Молодята жили в батьків Віталія. Окрім хлопця в хаті мешкали два брати та сестра Людмила. Разом доглядали господарство, двох корів і коня. Віталій пообіцяв жінці власне житло.

На його ділянці стояв напіврозвалений будинок. Шкруба покликав друзів, аби допомогли розібрати руїни. Раптом стіна захиталася і впала на Віталія.

Товариші витягли його. Та доки приїхала "швидка", Шкруба помер у них на руках — залізобетон розчавив внутрішні органи.

— Постійної роботи загиблий не мав, їздив по заробітках. Але був трудящий — не пив, гроші в сім"ю ніс, — розповідає землевпорядник. — Нещодавно купив собі автомобіль. На його весіллі півсела гуляло.

Зараз ви читаєте новину «Віталія Шкрубу прибило стіною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі