пʼятниця, 16 листопада 2007 07:10

Віталій Притула надіслав есемеску із криниці

Минулої суботи житель села Довгів Горохівського району Волинської обл. 23-річний Віталій Притула гостював у селі Журавники. Додому повертався опівночі. Молодик добряче випив, тому звернув з дороги на хутори. Поміж селами Довгів і Угів провалився в закинуту криницю. Води в ній не було.

Наступного дня Віталій отямився, відшукав телефон і надіслав повідомлення на мобільний телефон сестри: "Я в колодязі, але не знаю, де".

Вікторія Притула викликала рятувальників. Почарківець Віталій Братко, 33 роки, їздив возом від хутора до хутора й гукав Притулу.

У криниці глибиною 33 м Віталій просидів три доби. Рятувальники шукали чоловіка два дні, перевірили 12 криниць.

— Потерпілий казав, що його водило, бо спочатку думав, що заночував у хліві, — розповідає рятувальник пожежно-рятувальної служби Горохівської СДПЧ-9 Олександр Тимчук, 28 років. — Коли не знайшов виходу, хотів зателефонувати. Але на дзвінок забракло грошей на рахунку. Притула дуже змерз, при падінні поранив руку й подряпав обличчя. Його врятувало те, що в криниці не було води.

Торік із криниці на хуторі неподалік Довгого рятувальники дістали пенсіонера.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Притула надіслав есемеску із криниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі