субота, 16 серпня 2008 07:11

Віталій Оксимюк кинувся під потяг

32-річний житель селища Здолбунів-2 на Рівненщині загинув під колесами пасажирського потяга "Здолбунів–Луцьк". Це сталося на платформі у Квасилові Рівненського району.

Чоловік був смертельно травмований увечері 8 серпня. Однак його особу встановили лише нещодавно.

— На момент смерті при ньому не було документів, — каже начальник відділу міліції станції Рівне Юрій Рудик. — Із пасажирів потяга його теж ніхто не знав. Довелося брати відбитки пальців. Лише так вдалося знайти родину.

Віталій Оксимюк вчинив самогубство на очах у кількох десятків людей. Він вийшов на перон. Кілька хвилин простояв, чекаючи, доки потяг "Здолбунів–Луцьк" рушить. Потім перехрестився і стрибнув під останній вагон.

— Свідками були пасажири, провідник та люди на платформі, — додає Юрій Рудик.

Потяг негайно зупинили, викликали "швидку". Але Оксимюк помер від отриманих травм. Причину, яка штовхнула на самогубство, досі не з"ясували.

Загиблий був розлучений, колишня дружина мешкає у Житомирі. Віталій Оксимюк вже кілька місяців проживав у Здолбунові зі співмешканкою. Раніше був засуджений.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Оксимюк кинувся під потяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі