середа, 24 жовтня 2007 07:08

Віталій Бобрик потрощив 12 могил

22-річного Віталія Бобрика зі села Звіздівка Костопільського району Рівненської області затримали за вандалізм на цвинтарі. Минулого тижня хлопець переліз через огорожу й усю ніч громив пам"ятники та хрести.

— Що на нього найшло, не знаємо, — розводить руками сільський голова Петро Кричильський, 53 роки. — Досі був нормальний хлопець. Має двох старших братів. Живе з батьком. Їхня мати довго хворіла й померла три роки тому.

Бобрика запідозрили відразу — рік тому він розгромив могили своєї матері та дядька. Пам"ятники селяни вже відновили, а Віталія повезли на обстеження до психіатрів.

— Сховати черевики, у яких громив цвинтар, у нього розуму вистачило! — говорить начальник Костопільського райвідділу міліції Олексій Лозян, 47 років. — Ми запитали, навіщо це зробив. А він каже, що не сподобалося, як хрести стоять.

Чотири роки тому в Костополі засудили за вандалізм двох братів з неблагополучної родини. П"яні молодики розбили 37 пам"ятників. За наругу над могилами закон передбачає три роки ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Бобрик потрощив 12 могил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі