пʼятниця, 08 червня 2007 07:13

Висоцький визначає біоритми молодятам

У квітні 23-річний Петро Михальчук із Луцька одружився з колишньою однокласницею Оксаною. Сумісність своїх біоритмів молодята вирахували, зателефонувавши з мобільного біоритмологові Олександру Висоцькому.

До весілля Михальчуки гадали на гороскопах. Знайомі порадили звернутися до біоритмолога, вказавши число, місяць і рік народження обох. Послуга обійшлася у 8 грн.

— Угадав прогнозист, — тішиться Петро Михальчук. — Написав, що ми фізично сумісні на 100 відсотків, емоційні біоритми сходяться на 90, інтелектуальні — на 80.

— Досліджую біоритми з 1983-го, вирахував сумісність 25 тисячам пар, — розповідає 38-річний Олександр Висоцький. — На основі староіндійських трактатів 15 років тому винайшов формулу кохання. Це коли ідеально поєднуються інтелектуальні, емоційні та фізичні біоритми.

Олександр Висоцький має сайт в Інтернеті. Біоритми людей вираховує за 4 грн. Комп"ютерний графік біоритмів на тиждень, місяць або рік коштує 25 грн. Нумерологія, обрахунок астрологічної та психологічної сумісності — 10–15 грн. Вартість години його індивідуальної консультації — 100 грн.

Зараз ви читаєте новину «Висоцький визначає біоритми молодятам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі