пʼятниця, 04 липня 2008 07:13

Винний тур включає 12 дегустаційних залів

Закарпатські винороби відкрили маршрут "Закарпатський туристичний винний шлях". Запрошують відвідати старовинні винні погреби та продегустувати тамтешні вина.

— Ідея створити такий маршрут спала мені на думку рік тому, — розповідає винороб із 10-річним стажем Олександр Ковач, 38 років. — Туристичний винний шлях розрахований на триденний тур Ужгородським, Мукачівським та Берегівським районами області.

Маршрут пролягає через старовинні закарпатські фортеці, термальні басейни Берегівщини, найдовшу в Європі липову алею, що в Ужгороді, винні підвали. У 12 дегустаційних залах туристам мають намір пропонувати закарпатські марочні вина, такі як "Троянда Закарпаття", та створені нещодавно.

— Маємо, наприклад, нове вино з чотирьох видів лісових ягід, — хвалиться Ковач. — Крім вина, туристів частуватимуть також закарпатською кухнею. Ми пішли шляхом приватних виноробів Угорщини, які реалізовують себе через зелений туризм.

Тур створений за схемою "Все враховано". Коштує 990 грн на особу.

Зараз ви читаєте новину «Винний тур включає 12 дегустаційних залів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі