середа, 17 вересня 2008 07:04

Віктора Стрільця вбила дружина

51-річний Віктор Стрілець із міста Корець Рівненщини помер від удару палицею по голові. Чоловіка до смерті побила дружина.

Віктор ніде не працював. Був інвалідом ІІ групи, ліквідатором аварії на ЧАЕС. Жив на пенсію. Гроші пропивав. 50-річна Ольга Стрілець працює в меблевому магазині райцентру. Подружжя жило у приватному будинку.

У четвер о сьомій вечора жінка повернулася з роботи. Дорогою купила продуктів на вечерю. Удома не побачила холодильника "Донбас", що стояв у коридорі.

Віктор у цей час лежав п"яний на підлозі в кімнаті.

— Він зізнався, що пропив холодильник за 20 гривень. Кому продав — не пам"ятає, — розповідає начальник райвідділу міліції Василь Кральковський. — Тоді жінка cпересердя схопила палицю й кілька разів вдарила чоловіка. Один із ударів став смертельним — у черепі виникла гематома.

Ольга пішла на вулицю. Поскаржилася сусідкам на чоловіка, який продає речі з хати. Повернувшись додому, помітила, що Віктор не дихає. Викликала міліцію.

— Оля не бажала йому смерті. Вона працьовита й терпляча, — додають сусіди. — Віктор і до того пропивав майно. Був хронічним алкоголіком і мав цироз печінки. За кілька місяців усе одно помер би від пияцтва.

Подружжя має сина. У день пригоди він був у Києві. Займається там підприємництвом.

Зараз ви читаєте новину «Віктора Стрільця вбила дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі