пʼятниця, 04 травня 2007 07:12

Віктора Чайку прооперували в Києві

65-річному міському голові Рівного Вікторові Чайці зробили операцію на шлунку в Київському інституті хірургії та трансплантології Академії медичних наук.

— Операція не була складною. Принаймні, без загрози для життя, — розповідає 56-річний керуючий справами міськвиконкому Святослав Власюк. — Подібну операцію на шлунку Вікторові Анатолійовичу вже робили 1974-го. Зараз він почувається добре й бадьорим голосом командує по мобільному.

Відновлювальний період триватиме щонайменше десять днів, однак Чайка планує повернутися на роботу до Дня Перемоги. Секретар міськради Юрій Торгун щодня радиться по телефону з головою.

— До Дня Перемоги очікуємо дві делегації з Чехії та Польщі, це три сотні людей. Можливо, приїде і речник сейму, — каже Юрій Торгун.

У січні 2005 року Віктор Чайка переніс операцію з шунтування на серці. Оперували його в клініці польського міста Забже. Лікарі заборонили меру піднімати важкі речі та курити.

Зараз ви читаєте новину «Віктора Чайку прооперували в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі