четвер, 06 березня 2008 19:13

Відправив тещу додому з салютом

Правоохоронці не оштрафували 30-річного чоловіка, який запускав феєрверк на пероні залізничного вокзалу в Рівному. У такий спосіб зять  проводжав до Одеси тещу.

— У нього днями народилася донька. А теща приїхала з півдня на хрестини. У неділю о 22.30 жінка поверталася додому потягом "Ковель–Одеса", — каже начальник карного розшуку лінійного відділу міліції станції Рівне Юрій Рудик. — Молодик із друзями вийшов на перон проводжати гостю.

Запустити салют біля будинку компанія не встигла. Тому установку поставили за кілька метрів від потяга. Від"їзд тещі вітали криками та оплесками.

Залізничники занепокоїлися, бо неподалік на коліях стояли цистерни з нафтою та добривами.

— Хлопців не штрафували, а зробили попередження. Вони вибачились і пішли додому, — веде далі Рудик.

За правилами, запускати феєрверк можна на відстані не менш як 100 м від житлового будинку й не пізніше ніж о 22 год. Підпалювати піротехніку у громадських місцях заборонено. Інакше доведеться заплатити до 1105 грн штрафу.

На міському ринку найдешевша китайська установка для салюту коштує півсотні гривень. Дорожчі та якісніші феєрверки обійдуться у 300–1000 грн.

Зараз ви читаєте новину «Відправив тещу додому з салютом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі