четвер, 10 вересня 2009 19:00

Відпочивальник вистрелив у власника готелю

У комплексі відпочинку "Батьківський двір" у селищі Славське Сколівського району на Львівщині туристи почули постріли. На підлозі побачили непритомного власника готелю Юрія Бовта, 37 років.

— Працівники комплексу кинулися до нього з нашатирним спиртом, привели до тями, — пригадує 37-річний очевидець зі Львова. Не хоче називатися. — Директора відвезли у львівську лікарню.

Гірське селище Славське вважають центром туризму на Львівщині. Сюди щороку з"їжджаються понад 100 тис. туристів. У "Батьківському дворі" — 19 номерів.

До подружніх пар, що відпочивали в альтанці, на "мерседесі" під"їхав львів"янин 34-річний Роберт Запорожець. Друзі його називають Робік. Він лаявся та розмахував руками. Відпочивальники чули від нього запах спиртного. Бовт попросив Запорожця заспокоїтися. Той від"їхав на своїй автівці.

— Близько другої ночі Запорожець повернувся до комплексу. Його компанія ночувала у номерах. Почав сваритися з господарем готелю. Із салону машини дістав пневматичний пістолет і тричі вистрілив гумовими кулями в ногу, руку та голову Бовта, — розповідають у Сколівському райвідділі міліції. — Юрій обернувся спиною. На нього чекав постріл у потилицю. Люди, з якими стрілець сидів за столом, кажуть, що його не знають.

Юрія Бовта прооперували. Рідним він зателефонував після операції. Не хотів, аби хвилювалися. Заяву у міліцію не писав.

У Запорожця є дозвіл на зброю як в охоронця громадського порядку. Дозвіл йому видав екс-начальник муніципальної дружини Львівської міської ради Володимир Гулій, якого за шахрайство оголосили в розшук.

Зараз ви читаєте новину «Відпочивальник вистрелив у власника готелю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі