четвер, 05 липня 2007 07:05

Від тепломережі відріжуть 500 квартир

Без центрального теплопостачання залишаться 85 будинків у різних районах Тернополя. Спеціальна комісія міськради дійшла висновку, що котельні працюють збитково.

— Ніхто не прокладатиме шість кілометрів теплотраси, щоб обігріти одну квартиру, — пояснює заступник голови міста з житлово-комунальних питань Микола Марценюк, 52 роки. — Від мережі від"єднають "тупикові" на шляху теплотраси будинки, а також ті багатоквартирки, більшість мешканців яких уже мають автономне опалення.

Тернополянам запропонували власним коштом встановлювати індивідуальні системи опалення. В квартирах тих, хто не пристане на це, до початку опалювального сезону комунальники виконають необхідні роботи. Щоправда, після цього збиратимуть плату за користування обладнанням.

— Припускаємо, що платити оренду за обладнання й за газ на опалення не коштуватиме дорожче, ніж зараз люди платять за теплопостачання, — каже Микола Марценюк.

Зараз ви читаєте новину «Від тепломережі відріжуть 500 квартир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі