вівторок, 14 серпня 2007 07:05

Василя Матвієнка таксист скинув у кювет

Тіло 67-річного військовика-пенсіонера Василя Матвієнка знайшли 12 серпня в селі Ваньовичі Самбірського району Львівської області. Чоловіка збив машиною таксист приватного підприємства "Самбірстар" Микола Дорош, 36 років.

О пів на п"яту ранку Василь Ілліч ішов на залізничний вокзал.  Біля проїжджої частини траси Львів—Ужгород на нього наїхала "таврія". Колесами протягнула чоловіка кілька метрів. Потому Дорош зупинився і стягнув тіло загиблого на узбіччя. Від"їхавши від місця пригоди, він зателефонував на "03" і повідомив про аварію.

— Лікарі відразу прибули на місце пригоди, але чоловік уже був мертвий, — розповідає 43-річний Михайло Сень, старший інспектор обласного ДАІ. — Наші працівники через вісім годин знайшли винуватця ДТП.

Микола Дорош зізнався у скоєному.

— У ході слідства з"ясувалося, що неподалік місця пригоди водій пробив колесо. Замінив шину й викинув її, — каже начальник Самбірського міськвідділу міліції Олег Шургот, 46 років. — Саме по ній нам вдалося визначити марку машини і знайти водія.

У Василя Матвієнка залишилися дружина та 23-річна донька Ольга.

Зараз ви читаєте новину «Василя Матвієнка таксист скинув у кювет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі