середа, 10 жовтня 2007 07:06

Василя Хвальбота протаранив мотоцикл

Близько третьої години ранку 7 жовтня на дорозі між селом Реклинець і містом Великі Мости Сокальського району Львівської області зіткнулися два мотоцикли. Водії та четверо пасажирів із важкими травмами потрапили до лікарень Сокаля та Червонограда.

— У селі майже кожен має власний мотоцикл. Діти тільки стають на ноги, а батьки вже садять їх на мотоцикл, — розповідає житель Реклинця Степан Козаченко, 47 років. — Хвальбота цього року тільки школу закінчив, вважалося, що він уміє добре їздити.

Разом із двома приятелями Василь Хвальбота повертався з дискотеки у Великих Мостках, де працює діджеєм. На великій швидкості його мотоцикл "ІЖ" протаранив "ЧеЗет" 20-річного Юрія Криха, який віз додому гостей із весілля. Від удару люди полетіли в різні боки.

Найбільше постраждали пасажирки Криха: у 17-річної Галини Августовської та на рік старшої Наталії Іськевич відкриті переломи ніг і внутрішні кровотечі. Усіх госпіталізували. Лікарі запевняють, що хлопці їхали напідпитку.

Зараз ви читаєте новину «Василя Хвальбота протаранив мотоцикл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі