четвер, 08 листопада 2007 07:13

Василь Влад помер від побоїв

Минулої суботи в селі Остриця Герцаївського району Буковини поховали 59-річного Василя Влада. Напередодні чоловік помер в обласній лікарні швидкої допомоги після бійки з 40-річним односельчанином Мірчею Дубцем.

— Чоловіки нормальні, з порядних сімей, а ото побилися, і такий трагічний кінець, — розповідає діловод Острицької сільської ради Аврора Троянівна Цуркан, 46 років. — У Мірчі троє дітей, їздив у Чернівці на будівництво — у нас так півсела заробляє. Із Василем у парі працювали.

Минулого тижня Василь не виходив на роботу. Мірча кілька разів заходив по нього, але Влад відмовлявся йти. У середу чоловіки посварилися. Дубець сильно вдарив свого напарника кулаком в обличчя, зламав ніс. Закривавленого пенсіонера повезли до лікарні. За кілька годин він помер під побоїв.

Дубця затримали. Зараз він перебуває у слідчому ізоляторі в Чернівцях.

До пенсії Влад завідував сільським клубом. Дружину Сілісію поховав рік тому. Жив із сином Василем, невісткою Віорікою й онуком Івасиком.

Зараз ви читаєте новину «Василь Влад помер від побоїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі