четвер, 06 грудня 2007 07:07

Василь Шевчук застрелився з рушниці

У вівторок знайшли мертвим у власній хаті 42-річного Василя Шевчука з села Кам"яне Рокитнівського району Рівненської області. Його голова була в крові, поряд лежала мисливська рушниця.

— Наш голова одразу виїхав із міліцією, обдивився подвір"я. Слідчі кажуть, що Василь застрелився зумисне. А чому — ніхто в селі не знає, — дивується 33-річний секретар сільради Василь Демидовець. — Із дружиною Тамарою вони жили дружно, не сварилися. Шевчук не пив, весь час порався по господарству.

Шевчуки тримали корів, курей. Василь мав трактор і щовесни орав поле односельцям. Дружина працює кухарем в кам"янській дільничній лікарні.

Старший син Сергій служить у армії на контрактній основі. Молодший Олег навчається в десятому класі.

Односельці кажуть, що нічого дивного за Шевчуком не помічали.

— Він нікому не казав, що хоче піти з життя, — каже 64-річна Ольга Кондратюк із Кам"яного. — Бачила його напередодні на вихідних — сміявся, жартував зі знайомими. Може, він застрелився через безробіття? Але сім"я не бідувала. Він умів рибалити, полював у лісі.

Раніше Василь Шевчук працював водієм на "швидкій" у дільничній лікарні. Вісім років тому звільнився — через погіршення зору.

Зараз ви читаєте новину «Василь Шевчук застрелився з рушниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі