субота, 31 травня 2008 07:13

Василь Лінинський помер на цвинтарі

26 травня в селі Стрілковичі Самбірського району Львівщини чотири священики відспівували 44-річного Василя Лінинського. Чоловік пішов із життя на похороні сусіда 77-річного Володимира Сокальського.

З односельцями Василь ніс труну з небіжчиком. Йшли від церкви до цвинтаря. Домовину поставили неподалік виритої могили. Лінинський похитнувся і впав на глину. Похоронна процесія кинулася до чоловіка. Покликали медбрата військової частини Василя Фабіна, викликали "швидку" із м. Самбір. Та медики не змогли допомогти. Чоловік помер від крововиливу в мозок.

— На похороні Василя не було людини, яка не плакала б, — розповідає 47-річна Марія Ярмалюк, бухгалтер Стрілковицької сільської ради. — Біля цвинтаря стояло вісім автобусів. Коли тіло опускали в яму, вони сигналили.

Лінинський працював водієм рейсового автобуса "Львів-Підбуж". Із дружиною 43-річною Галиною виховували троє дітей. 19-річна донька Руслана навчається у Дніпропетровському інституті інженерів транспорту, 14-річна Ірина закінчує дев"ятий клас. Торік у подружжя народився син Назар.

За декілька днів до смерті Василь Лінинський звертався до лікарів через біль у лівому боці.

Зараз ви читаєте новину «Василь Лінинський помер на цвинтарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі