пʼятниця, 23 травня 2008 07:08

Василь Дашинець грав у футбол

У четвер, 21 травня, в селі Кульчиці Самбірського району Львівської області учнів звільнили від уроків. Школярі проводжали в останню путь вчителя музики та співів 25-річного Василя Дашинця.

У понеділок по обіді вчитель відпочивав на центральному сільському стадіоні. 12-річні Володимир Кульчицький та Ольга Мількович грали з ним у футбол. Василь був воротарем. Поки школярі метушилися, Дашинець намагався підтягнутися на перекладині малих переносних металевих воріт. Вони впали на чоловіка та придавили.

— Це сталося о сьомій годині вечора, — розповідає 36-річна Світлана Гаріджук, землеупорядник Кульчицької сільської ради. — Відразу викликали "швидку" із Самбора. Та медики лише розвели руками.

Ворота переламали вчителеві основу та склепіння черепа. Смерть настала раптово.

— Василь Романович був привітною й вихованою людиною, — продовжує Гаріджук. — П"ять років вчителював у нашій школі, дуже любив дітей. Минулої неділі возив школярів на музичний конкурс у Самбір. Тішився, бо їм вручили грамоту.

Вчитель з дитинства займався музикою, грав на власній іоніці "Ямаха". На свята організовував у селі концерти. У батьків був єдиним сином. Його мати працює бухгалтером у Самбірській санепідемстанції, батько займається ремонтними роботами.

Зараз ви читаєте новину «Василь Дашинець грав у футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі