четвер, 23 жовтня 2008 07:06

В Ужгороді горів ринок

В Ужгороді у вівторок зайнявся Зелений ринок на центральній площі Корятовича. За ніч дощенту вигоріли 10 павільйонів. Підприємці вважають, що до пожежі причетні чиновники з міської ради, тому в середу вийшли пікетувати мерію.

Вогонь о восьмій вечора помітили. Останнім часом продавці щоночі чергують на Корятовича, щоб міська влада не знесла ринок. Кажуть, біля павільйонів побачили підпалювачів, погналися за ними, але не наздогнали. Доки викликали пожежників — полум"я зсередини знищило металеві контейнери.

— Міська влада хоче знести базар, — скаржиться продавчиня Ірина. Жінка не хоче називати прізвища: боїться переслідувань. — Тому нас намагаються вигнати будь-яким методом. Це вже не перша спроба підпалити ринок, дотепер це в них погано виходило.

— Поки що не доведено, що павільйони підпалили, — розповідає Вікторія Бокій з обласного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій. — На ринку працюють фахівці-пожежники. Вони мають визначити й суму збитків.

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді горів ринок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі