пʼятниця, 20 червня 2008 07:07

В Івано-Франківську відкрили чотиризірковий готель

У будівництво першого чотиризіркового готелю Івано-Франківщини вклали понад 5,5 мільйона доларів.

— Офіційне відкриття готелю приходилось кілька разів переносити через дрібні недоопрацювання. Ми хотіли, щоб усе було ідеально, — говорить 23-річна Іванна Стефінів, заступник директора "Парк Готелю".

Місце під готель вибрали неподалік міського озера. Із допомогою консультативної компанії визначити рівень послуг та ціну за проживання. Перші замовлення готель отримав від іноземців за півроку до відкриття. Клієнти з Великої Британії та Чехії забронювали на рік уперед чотирикімнатні апартаменти. Доба відпочинку в них коштує 850 грн.

— Ціна невисока, а рівень послуг пропонуємо найкращий, — говорить 22-річна Вікторія Антончук, черговий адміністратор. — Працювати для клієнта нас вчили шість місяців.

Адміністратори "Парк Готелю" повинні  знати щонайменше дві іноземні мови й мати досвід роботи. Покоївок брали молодих і з досвідом роботи в готелі не менше шести років.

На чотирьох поверхах готелю розміщено 36 номерів. Заклад пропонує клієнтам тренажерні зали, кімнати відпочинку, сауну, більярдну, конференц-зали та два ресторани. Година в сауні  обійдеться в 35 грн. Конференц-зал на 60 хв. роботи — 150. Стільки ж коштує і місце для людини в ресторані під час замовлень на весілля та бенкети.

— У нас багато замовлень на урочисті події — весілля, іменини, — каже  Іванна Стефінів. — Можна скуштувати вишукані страви української та європейської кухонь. Їх ціна від 28 до 200 гривень.

На місці "Парк Готелю" три роки тому стояла пустка. Територія була захаращена, дороги розбиті. Аби все це розчистити і звести елітний чотиризірковий готель, почесний президент і інвестор 30-річний Юрій Соловей вклав у проект $5,5 млн.

— Ми намагалися створити маленький оазис у місті. Нічого подібного в Івано-Франківську досі не було, а зараз можу сміливо називати "Парк Готель" одним з найкращих у Західному регіоні, — говорить Юрій Соловей.

Як місто-партнер Івано-Франківськ планує приймати учасників "Євро 2012".

Зараз ви читаєте новину «В Івано-Франківську відкрили чотиризірковий готель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі