понеділок, 23 липня 2007 00:00

Ужгородську швейну фабрику атакують рейдери

Голова правління Ужгородської швейної фабрики Мирослава Каламуняк, 50 років, звинуватила депутата облради Івана Чейпеша у спробі незаконно заволодіти майном, фінансами й територією підприємства.

— Рейдери збирають конфіденційну інформацію про склад учасників товариства "Торговий дім "Парада", кількість їхніх часток, застосовують обман, підкуп, — розповідає Мирослава Каламуняк. — У місцевих ЗМІ поширюють недостовірну інформацію про те, що фабрика є неліквідною і незабаром збанкрутує. Роблять це для того, щоби за мінімальною ціною викупити в колишніх працівників фабрики акції.

Швейна фабрика розташована в центрі Ужгорода, на вул. Льва Толстого, займає гектар землі. Орієнтовна вартість  ділянки — $3 млн.

— У нас працють 550 працівників, — пояснює директор, — і я не хочу, щоби сотні сімей залишилися на вулиці без роботи! Є багато жінок, яким два-три роки до пенсії. Куди вони підуть? Щороку виплачуємо понад шість мільйонів гривень заробітної плати, близько п"яти мільйонів гривень перераховуємо в місцевий і державний бюджети.

Слово "парада" у назві торговельної марки швейної фабрики означає "гарно вдягатися", "чепуритися".

— Ми почали організовувати мережу торгівлі, — ділиться Мирослава Каламуняк, — відкрили фірмові магазини в Ужгороді, Львові. Секції "Паради" з"явилися в київських універмагах ЦУМ, "Україна". Для зручності постачання в Києві зробили гуртовий склад. Відповідно оздоблена машина — давно забута автокрамниця — проїхала курортами карпатського регіону.

Зараз ви читаєте новину «Ужгородську швейну фабрику атакують рейдери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі