четвер, 18 листопада 2010 17:27

Ужгородцям пропонують справляти потреби в кафе

Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов, 59 років, у понеділок уранці проїхався зупинками міських маршруток. На пл. Корнятовича в мікрорайоні Шахта поговорив із водіями, пасажирами. Ті нарікали на брак туалетів. Мер заявив, що у всіх магазинах та кав'ярнях, що стоять на автобусних зупинках, мають бути вбиральні. Інакше ці торгові точки закриють.

— Довкола автозупинки на Корятовича з усіх кущів смердить сечею. Стою раз ввечері, чекаю "п'ятнадцятку". Під'їхала маршрутка, водій вийшов і пішов до забору. На очах людей справляв нужду. За хвилину там уже пісяв високий чоловік у костюмі, — каже Марія Олексик, 62 роки.

У мікрорайоні Шахта є тільки один громадський туалет — у приміщенні Зеленого ринку. Вхід — 1 грн. Там смердить.

— Можемо дозволити людині, якій припекло, справити свої потреби на нашій приватній території. Але туалет — це не тільки попісяти, покакати. Його треба прибирати регулярно. Думаю, керівництву Ужгорода варто відкривати в місті громадські вбиральні, а не переводити стрілки на підприємців, — говорить 33-річний Микола Жолтані, власник мережі магазинів "Зіна" та ресторанів "Диканька".

Зараз ви читаєте новину «Ужгородцям пропонують справляти потреби в кафе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі