пʼятниця, 30 листопада 2007 07:02

Ющенко садив дерева у Підгір"ї

26 листопада, проїжджаючи через Богородчанський район до своєї дачі, що в Гуті, президент Віктор Ющенко зупинився у селі Підгір"я. Там саме закладали новий парк пам"яті Голодомору.

Дерева висаджували біля сільського клубу та дитячого садка.

— Ми зібрали дітей зі школи, зійшлися люди. Планували посадити 60 дерев. Більше саджанців нам не виділили, — розповідає сільський голова Михайло Олексин, 46 років.

Президент проїжджав селом близько обіду. Побачивши велике зібрання людей, зупинив машину.

— Я аж завмерла, думала, що мені здається, — говорить місцева жителька Марія Яків 45 років. Віктор Ющенко підійшов до людей і запитав, чого ми тут зібралися.

Президентові пояснили, що розбивають парк з нагоди 75-річниці Голодомору. — 60 дерев замало для парку,— сказав президент і почав кудись телефонувати по мобільному.

— Певно дзвонив до управління лісового господарства. Бо було чути, як замовляє саджанці. Наступного дня нам привезли 200 дерев, — радіє сільський голова.

Глава держави посадив по п"ять дерев у парку та на території дитячого садка. Потім сфотографувався напам"ять із людьми й поїхав.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко садив дерева у Підгір"ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі