середа, 07 листопада 2007 07:12

Юрій Хименець врізався в дерево

У неділю, 4 листопада, в селі Глухів Сокальського району Львівської області поховали 24-річного Юрія Хименця. Він на мотоциклі в"їхав у дерево, коли повертався додому від матері.

Після одруження Юрій жив у шахтарському селищі Гірник, та часто навідувався до батьків у Глухів. У п"ятницю ввечері повернувся з шахти, де працював водієм. Сів на мотоцикл і поїхав до рідних по молоко для доньки Христинки. Дорогою дуже розігнався, і мотоцикл влетів у дерево.

— Та в селі говорять, що його вдарила машина, — розповідає односельчанка Хименців 50-річна Надія Кочейдовська. — Коли сталася аварія, його важко було впізнати — він розтрощив хребет, шию, руку та ногу.

Помер Хименець на місці. Тіло доставили до Сокальського моргу. Результати судово-медичної експертизи ще не готові.

В Юрія залишилася дружина Ірина та одномісячна донька Христина.

— Вони ту дитинку три роки чекали. Він дуже дівчинку хотів, сильно її любив, — веде далі Кочейдовська. — А тут таке горе сталося. Нещодавно маму його бачила, вона плаче і плаче. Юра дуже доброю людиною був. Він, коли машиною кудись їхав, завжди зупинявся і пропонував людям підвезти.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Хименець врізався в дерево». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі