четвер, 21 червня 2007 07:11

Юрій Думич пограбував тещу міліціонера

25-річного Юрія Думича з райцентру Костопіль Рівненської області затримали за пограбування місцевих пенсіонерок.

Упродовж кількох місяців парубок виривав сумки з рук літніх жінок. Обирав тих, хто не міг чинити опору. На чоловіків не нападав.

— Молодик підкрадався до жертви на темній вулиці, збивав із ніг і тікав із сумочкою, — розповідає слідчий райвідділу Дмитро Бородавко, 25 років. — Своїх жертв не бив, лише забирав із сумки гроші. Потім викидав трофеї в річку Замчисько. До речі, він мій однокласник.

Докладно описати нападника жінки не могли. Зауважили лише, що був високим, худорлявим, одягнутим у темну куртку. До того ж, усі жертви зверталися до міліції запізно — спершу приходили додому, жалілися сусідкам і родичам. Через дві години дзвонили до райвідділу.

Місяць тому грабіжник напав на тещу одного з працівників міліції. Украдену  сумку закинув на дах шкільного туалету. Жінка поскаржилася до райвідділу, за кілька тижнів нападника затримали.

Дев"ять місяців тому Юрій повернувся з виправної колонії, де відбував термін за схожі злочини. Хлопець оселився у своєї знайомої, бо батько заборонив йому з"являтися вдома. Роботи не знайшов, тому відразу взявся за старе. Викрадені гроші витрачав на їжу, хоча нечасто знаходив у сумках більш як 10 грн. Одна жертва мала в сумочці 500 грн.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Думич пограбував тещу міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі