четвер, 06 березня 2008 19:11

У зоомагазині вибухнув газ

5 березня у зоомагазині в центрі Яворова Львівської області стався вибух. Із приміщення вилетіли двері, вітрини, стелажі та шиби, тріснула стіна. У дитячому кафе, що неподалік, потріскали вікна.

 Усередині була 37-річна продавчиня Оксана. Жінку з опіками госпіталізували до хірургічного відділення міської центральної райлікарні.

Зоомагазин розташований на першому поверсі двоповерхового торговельного комплексу "Явір". Близько 16.00 повз нього проходили два муніципали міської ради — 30-річний Андрій Британ та Остап Бахула, 31 рік. Вони й почули вибух.

— У приміщенні були напіввідкриті двері. Ударна хвиля пішла на вулицю, — розповідає голова Яворівської міської ради Віталій Домашовець, 28 років.

Міліція з"ясовує причини вибуху. Домашовець проводить власне розслідування.

— Ми з начальником Яворівського управління "Львівгазу" Миколою Боровим детально перевірили приміщення, — ділиться він. — Газових труб тут немає. Два балони й конвектор цілі. Припускаємо, що стався витік газу з балона.

Зараз ви читаєте новину «У зоомагазині вибухнув газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі