вівторок, 20 листопада 2007 07:07

У тролейбусі показують мультики

Тернополяни, які їдуть тролейбусом N112, можуть переглядати мультфільми. На вартості квитків це не позначається. Як і раніше, за проїзд слід заплатити 60 копійок.

— Це наш перший проект. Поки що великий ризик, бо під час руху комп"ютер і монітор дуже трясе. Тому містом курсує лише один тролейбус із мультиками. Він працює в тестовому режимі, — розповідає заступник начальника служби доходів та білетного господарства "Тернопільелектротранс" Андрій Коваль, 28 років. — Ще в п"яти машинах монітори встановлені, але не підключені до комп"ютера. Такі установки матимуть усі 50 машин тролейбусного парку.

Коштує обладнання майже 3000 грн.

— Ідею запозичили в київського метрополітену. Поки що показуємо мультфільми "Ну, постривай!". Коли підприємці зацікавляться, пускатимемо рекламу, — додає Андрій Васильович. — Установка діє цілком автоматично, водій лише вмикає її зранку й вимикає увечері. Людям подобається. Уже добрий десяток листів-подяк отримали.

Зараз ви читаєте новину «У тролейбусі показують мультики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі