четвер, 29 січня 2009 19:33

У трамваях будуть електронні квитки

Проїзд у міському електротранспорті Львова можна буде оплатити електронним квитком. Для цього у трамваях і тролейбусах встановлять спеціальні компостери, що автоматично зніматимуть.

— Йдеться про електронну систему розрахунку, яку ми невдовзі розпочнемо тестувати,  — каже директор "Львівелектротрансу" Андрій Федоренко, 39 років. — Люди купуватимуть електронний квиток за певну суму, як проїзний. У транспорті пасажири вставлятимуть його в компостер, який зніматиме гроші за поїздку й видаватиме паперовий квиток. На ньому буде вибито маршрут і час подорожі.

Обладнання для тестування електронної системи львів"янам безкоштовно нададуть поляки. Доки пасажири звикатимуть до нового розрахунку, у транспорті можна буде купувати традиційні квитки й компостувати їх звичайним механічним компостером. Проїзд у львівських тролейбусах і трамваях нині коштує гривню, школярі й студенти їздять за півціни, а пенсіонери безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «У трамваях будуть електронні квитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі